Подружжя з малолітньою дитиною перевернулося на катамарані в Дністрі

Усі троє були успішно врятовані надзвичайниками, а плавзасіб було відбуксовано до берега.

Як повідомила пресслужба ДСНС області, у Новоушицькому районі надзвичайники врятували трьох громадян, що перевернулися під час прогулянки на катамарані.

"2 серпня о 17:48 рятувальники 2-го водолазно-рятувального відділення Аварійно-рятувального загону спецпризначення у бінокль побачили, як на річці Дністер, поблизу с. Рудківці Новоушицького району, перевернувся катамаран і троє людей — чоловік, дружина та 11-річна донька опинилися у воді та потребують допомоги", - прокоментували ситуацію надзвичайники.

Рятувальники миттєво відреагували та вирушили на допомогу потерпілим. Громадян було доправлено до берега на рятувальному човні.

Раніше Знай.ua писав, що у Хмельницьку оперативно розшукали школярку, яка втекла з дому та намагалася потрапити до іншої області. Про це розповіли у прес-службі Національної поліції Хмельницької області.

Як повідомляв портал «Знай.ua» Поліція розшукала зниклу тернополянку – лежала в ямі і стогнала. Що з нею сталося, вона так і не змогла пояснити.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також «Знай.ua» писав, що Полтавський терорист Скрипник безслідно зник, копи обіцяють винагороду за голову злочинця. Сьогодні правоохоронцям його вдалося розшукати та ліквідувати.