Мешканку села Писарівка Волочиського району Тетяну Белак та її трьох малолітніх дітей поліція Хмельниччини розшукувала дев’ять днів. І вчора місцеперебування сім'ї встановили – це Кризовий центр тимчасового проживання мам з дітьми «Дім Мама».

23-річна жінка ще 7 вересня вранці залишила місце свого проживання та зникла у невідомому напрямку. З жінкою разом пішли з дому та не повернулися її діти: 6-річний Дмитро, 4-річна Лілія та 2-річний Ярослав.

Правоохоронці знали, що жінка і раніше неодноразово залишала помешкання, але згодом поверталася. Зі слів матері зниклої, цього разу жінка нібито поїхала з дітьми до Волочиської центральної райлікарні. Але в медзакладі іх не було і мобільний телефон був поза мережею.

«Дім Мама», Кризовий центр тимчасового проживання мам з дітьми, розташований в селі Лука-Мелешківська на Вінничині. Саме в ньому 16 вересня виявили сім’ю.

Ще 9 вересня цей заклад на своїй сторінці у Фейсбук повідомив про нових підопічних.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

«Знайомтесь, нові підопічні кризового центру «Дім Мама». Матуся Тетяна та її 3 діток (Дмитро, Лілія та Ярослав). Родина вимушена була звернутися до нас за допомогою, адже на матусю та діток постійний був натиск зі сторони чоловіка та батька діток. Матуся з дітками проживали у мами Тетяни, але і там родина не знайшла спокійного життя…Тому наразі ця сім’я переїхала до нашого центру. Дуже прикро, що коли потрібна підтримка близьких людей – вони відвертаються», - йдеться у повідомленні.

Тетяна Белак розповіла, що пішла з дому через систематичні образи рідної матері. А заклад знайшла через Інтернет. Адже пошуки орендованої квартири щоразу закінчувалися відмовою господарів, нелегко знайти квартиру з трома дітьми, ще й карантин.

В соцмережах натрапила на «Дім Мами» і вже без вагань зібрала речі і поїхала на Вінничину. Добиралася автобусами та попутними автівками. Повідомила про це батька дітей, який наразі працює за кордоном.

У закладі запевняють, що створюють максимально комфортні умови для матерів із дітьми, які опинилися в скрутному становищі. Перебування тут безкоштовне. Мешкати тут можна рік іноді і довше. Харчування, обслуговування, одяг, іграшки – все за рахунок закладу.

Тетяну з дітьми прийняли тепло і щиро. Діти почуваються добре, вже познайомилися з іншими маленькими підопічними. Медобстеження діток показало, що вони доглянуті і здорові. А Тетяна, зі слів спеціалістів центру, потребує моральної підтримки.

Нагадаємо, що у Франківську знайшли зниклого тиждень тому хлопця - "відпочивав" з пляшкою серед мотлоху

Як повідомляв портал Знай.uа, під Харковом 9-річна школярка образилася на батьків і втекла - хотіла "провчити"

Також портал Знай.uа писав, що виснажену стареньку з психічним розладом замкнули у власному будинку - спить на матраці в чоловічих трусах