У Хмельницькому в одному з відділень “Нової пошти” клієнтки влаштувала скандал. Про це розповідає Telegram-канал “Хмельницький-LIVE”.

Причина конфлікту - відсутність захисної маски у жінки. Працівники поштового відділення зробили жінці зауваження та відмовились її обслуговувати до тих пір, поки вона не прийде в масці, як того потребують карантинні обмеження.

Жінка почала сперечатися з працівниками "Нової пошти" та знімати їх на камеру свого смартфону. У відповідь на адекватні вимоги зі сторони працівників, вона висловлювала своє обурення ситуацією яка склалася.

Жінка запитувала, на якій підставі її відмовляються обслуговувати. Працівники “Нової пошти” відповідали їй, що цього потребує закон України, однак їхні слова на громадянку не подіяли, і вона відповіла, що такого закону не існує і продовжувала твердо наполягати на своєму, знімаючи на камеру вчинений скандал.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Київські гуртожитки пробрався коронавірус. З початку навчального року було виявлено випадки коронавірусу в 24 гуртожитках столиці.

Також портал Знай.uа писав, що перед виборами помічено втручання в навчальний процес: школярів чекає "подарунок" У зв'язку з проведенням місцевих виборів, в Україні можуть змінити дати шкільних оссених канінул.

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині дві лікарні перетворять інфекційки, хворих везуть десятками. Наразі в області пацієнтів з коронавірусом приймають чотирнадцять медзакладів, завантаженість перевищила 63%.