Від коронавірусу померли проректор Хмельницького національного університета Войнаренко та завідуючий кафедрою Сорокатий.

Проректор ХНУ Войнаренко опікувався науково-педагогічною роботою, другий очолював кафедру комп’ютерних наук та інформтехнологій.

Проректор ХНУ Войнаренко
Проректор ХНУ Войнаренко

Покійний був доктором економічних наук, професором, членом-кореспондентом Національної академії наук, заслуженим діячем науки і техніки України.

Михайло Войнаренко кілька днів тому був госпіталізований з підозрою на COVID-19, й разом з цим мав інші хвороби, що ускладнювали лікування.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Руслан Сорокатий
Руслан Сорокатий

Руслан Сорокатий мав звання доктора технічних наук та профессора.

Раніше повідомлялось, що у Львові відійшов у вічність завідувач кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Національного університету “Львівська Політехніка” доктор хімічних наук, професор Володимир Павлович Новіков.

«Володимир Павлович залишиться у пам’яті світлою і чуйною людиною, видатним науковцем світового рівня, прекрасним педагогом і вчителем. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Володимира Павловича», – зазначається у повідомленні.

Портал Знай.uа писав про те, що в Україні за добу 6 677 нових хворих на коронавірус, 126 померло.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі трирічного Захарчика рятують від коронавірусу: "Сердечко зупинилося на 20 хвилин"

Також раніше портал Знай.uа писав, що робити, якщо діагностували COVID-19: лікар все розклав по поличках.