Відома українська телеведуча Леся Нікітюк повернулася на шоу «Розсміши коміка» з подругою Олею, і заробила грошей для Хмельнцкой лікарні.

Таким чином, повідомляється, що в цьому сезоні учасники збирають гроші на благодійність. Учасники з восьми різних міст України борються за головний приз, а виграні гроші віддають на благодійність.

Хмельничани збирали гроші на нове обладнання до Хмельницької міської дитячої лікарні.

Щороку там лікується приблизно 11 тисяч дітей, і для деяких, які народилися завчасно, потрібен спеціальних інкубатор. Їх у лікарні недостатня кількість, а грошей на закупівлю немає.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Для того, щоб придбати його, комікам потрібно було виграти 130 тисяч гривень, але, завдяки вдалим жартам, вдалося заробити практично в два рази більше - 210.

Повернулася заради благої справи на шоу і Леся Нікітюк. Вісім років тому, разом з Ольгою Голуб вони вже вигравали там.

Жартували вони про що завгодно-про Ольгу Полякову, Аллу Пугачову, про старих блогерів. В останні хвилини вони показали пародію на шоу Ольги Герасим'юк.

Мініатюра принесла їм перемогу, і вони забрали головний приз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк здивувала ранковими ласками з красенем-співмешканцем, разом навіть зарядку роблять.

Як повідомляв Знай.ua, Лиса Нікітюк перетворилася на синю Мальвіну і накинулася на їжу, Яма постарався.

Також Знай.ua писав, що розпатлана Нікітюк підкорила Тернопільщину на санках.