У Хмельницькому підприємці вирішили підтримати мітингувальників, які зберуться в Києві 1 грудня на акцію протесту.

Як повідомляють у місцевих Viber-групах, підприємці вже не перший місяць борються з рішенням влади про запровадження РРО та введення карантину вихідного дня.

"Шановні клієнти, колеги, друзі! Повідомляю, 1.12.20 Хмельницький речовий ринок працювати не буде!!! У зв’язку з всеукраїнським мітингом проти прийняття закону про касові апарати малого бізнесу, будуть зачинені всі ринки України в підтримку мітингуючих в Києві!" – йдеться у повідомленні.

Раніше мер Хмельницького Олександр Симчишин відмовився вводити в місті карантин вихідного дня і рекомендував бізнесу не закриватися на суботу та неділю. Про це градоначальник заявив в ефірі українського телеканалу. Семчишин зазначив, що в такому форматі карантину він не бачить ніякого сенсу: знизити захворюваність це не допоможе, зате остаточно розорить бізнес.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "карантин вихідного дня": що це таке і головні заборони

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну

Також, "Знай.uа" писав, що Сергій Корнак "розгромив" Володимира Зеленського і розкрив хитрий план