У Рівному пройшли унікальні пологи - двоє дівчаток-близнят народилися в "сорочці".

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає Рівненський обласний перинатальний центр у Facebook.

Повідомляється, що в Рівному жінка народила двох дівчаток-близнят в анатомічному міхурі. Медики розповіли, що подібні ситуації відбуваються один раз на 80 тисяч пологів.

Пологи пройшли у вівторок, 1 грудня. Кесарів розтин провів заступник головлікаря Рівненського перинатального центру Степан Лінчер, а допомагали йому лікар-акушер-гінеколог Маргарита Цилинська. Батьки назвали дівчаток Мирославою і Маргаритою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Зазвичай навколоплідний міхур рветься або проколюється в процесі народження або кесаревого розтину. У народі таких дітей називають "народженими в сорочці". Діти народилися з вагою 3080 гр і 2730 гр", - говорить Степан Лічнер.

На даний момент дівчатка і їх мама відчувають себе добре. Анатомічний міхур медики зберегли і передадуть батькам близнючок.

Новонароджений / фото: Facebook
Новонароджений / фото: Facebook

Варто відзначити, що в народі діти, які народилися в "сорочці", будуть протягом усього життя щасливі. Вони відрізняються безстрашністю і сміливістю і часто вибирають професії, пов'язані з небезпекою і ризиком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні в декрет зможуть виходити і чоловіки, і жінки.

Як повідомляв портал Знай.иа, Українки масово стають сурогатними матерями на радість іноземцям.

Також Знай.иа писав, що 13-річна школярка народила від вітчима і шокувала Україну.