У Хмельницькій області рятувальники ліквідували наслідки буревію. Сильний поривчастий вітер повалив дерева, а в результаті злив дороги виявилися розмиті.

Про це пише "Сегодня", посилаючись на ГУ ДСНС України в Хмельницькій області.

За інформацією рятувальників, в селі Міхнов Ізяславського району з-за сильного вітру дерево розкололося і нависло над житловим будинком. Рятувальники встигли розпиляти його і прибрати, не допустивши падіння на будинок.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

"7 липня о 09:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що від сильного пориву вітру дерево нависло над житловим будинком. Потрібна допомога рятувальників.До місця події були направлені рятувальники Державної 13 пожежно-рятувальної частини. Надзвичайниками за допомогою бензопили «SHTIL», висувної трьохколіної драбини та рятувальної мотузки було розкрижовано дерево",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Потім близько 16:00 в селі Богданівці Деражнянського району вітер повалив старе дерево на дах житлового будинку. Працівники ДСНС розрізали повалене дерево і забрали його з даху. На щастя, ніхто з мешканців не постраждав.

А ввечері у Кам'янці-Подільському пройшла потужна злива, в результаті якого вода розмила дорогу на вулиці Подзамецький Спуск. В утворену канаву провалився автомобіль Fiat Ducato.

фото: Сьогодні
фото: Сьогодні

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше По Буковині пронісся надпотужний ураган - диявольський вітер, повалені дерева і річки замість вулиць

Як повідомляє портал «Знай.ua» Стихія закрила на карантин" трасу "Київ-Чоп" на Львівщині - повалені дерева, град і річка замість асфальту

Також «Знай.ua» писав, що На Тернопільщині повстала стихія змила село і вбила собаку - Апокаліпсис за 20 хвилин