Хмельницька область в цьому році відзначилася своїми демографічними даними: нещодавно влада опублікувала цифри. Про це повідомляє видання golos.com.ua.

Якщо уважно вивчити дані, надані демографічним центром Хмельницької області, то стає очевидною досить неоднозначна картина: відповідно до цифр, в обласному центрі спостерігається стабільне зростання населення, що обумовлено більш високою народжуваністю в порівнянні з смертністю. Так, за перші півроку поточного 2020-го року у місті Хмельницький народилося аж 1553 нових маленьких жителя. Найімовірніше таке зростання народжуваності можна пояснити тим, що в Хмельницькому також зафіксовано збільшення кількості укладених шлюбів.

А от в самій області ситуація зовсім інша. З незрозумілих причин кількість населення зменшується, смертність перевищує народжуваність. Так, виходячи з наданих даних стало відомо, що тільки за останні 4 місяці з життя пішло 6488 хмельничан! У той же час на світ з'явилося всього 3078 малюків.

Таким чином, по всій області спостерігається досить сумна тенденція - кількість населення росте тільки у великих містах, у той час як всельской місцевості люди масово вмирають.

Нагадаємо, Раду оточили разьяренные гуцули, Зеленський прикрився натовпом копів: "Почуйте нас"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще