У Хмельницькому днями відбувся вибуховий інцидент: один із гаражів виявився не пристосований для зберігання вибухонебезпечних балонів, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситауциям в Хмельницькій області.

Стало відомо, що в результаті вибуху в одному з гаражів постраждали два чоловіки, які знаходилися в безпосередній близькості до джерела спалаху. Інцидент стався в понеділок, 13-го липня.

Мешканці прилеглих будинків на вулиці Чорновола спокійно відпочивали після роботи, як раптом близько 20:06 пролунав страшний гуркіт, як пізніше з'ясувалося, це прогримів вибух в одному з приватних гаражів. На щастя, цього разу обійшлося без загиблих, правда, тим не менш двоє чоловіків, які знаходилися в гаражі, все-таки отримали травми і були змушені звернутися за допомогою в лікарню.

Прибулі на місце події рятувальники з'ясували, що судячи з усього винуватцем вибуху стала каністра з горючою речовиною, кришка якої найімовірніше була погано закрита. Пари легкозаймистої суміші потрапили в повітря, коли один з чоловіків вирішив піти на перекур і дістав запальничку, щоб підкурити сигарету - варто було йому тільки чиркнути кременем - як прогримів потужний вибух.

Каністра з горючою рідиною, Фото: km.dsns.gov.ua

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

В результаті вибуху в обох чоловіків були зафіксовані опіки на кистях рук і обличчя, їх довелося госпіталізувати в лікарню щоб надати допомогу.