Стало відомо про те, що у Вінниці на лисячій норі застрягла шістнадцятирічна дівчинка. Її вдалося знайти після проведеної операції розшуку.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 20 липня. У Вінницькій області розшукали шістнадцятирічну Наталію Кателян, яка пропала і не виходила на зв'язок близько трьох діб.

Як виявилося потім, дівчина застрягла у лисячій норі, і не могла самостійно звідти вибратися. На даний момент з нею все в порядку.

У Вінниці підліток застрягла в лисої гори на три дні, фото: ГУНП

В Головне управління Національної поліції Вінницької області сказано, що неповнолітній підліток проживає в селі Олександрівка, що у Вінницькій області.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вона пропала безвісти після обіду ще в п'ятницю, 17 липня. Вона пасла худобу разом зі своєю матір'ю. Після цього разом зі своєю матір'ю вона пішла за водою, але так і не повернулася в підсумку назад.

Після чергового розшуку по околиці села, місцевий житель побачив дівчину на полі. Так і стало відомо, що вона просто застрягла у лисій горі. Всередині були тільки ноги, з-за чого вона і не змогла вийти звідти, а на допомогу було кликати марно.

Співробітники правоохоронних органів дістали дівчатка, і викликали швидку допомогу. Після первинного огляду медиками, її було госпіталізовано до лікарні.

Зараз з підлітком все добре, а співробітники правоохоронних органів продовжують з'ясовувати всі обставини, при яких це произошоо.

Вони відпрацьовували територію села і довколишні населені пункти, перевіряли водойми, колодязі, занедбані приміщення. Крім того, дільничні офіцери поліції проводили подвірний обхід села і опитували жителів навколишніх сіл. До пошуків залучили кінолога зі службовою собакою.

Нещодавно Знай повідомляв, що в Києві пропав підліток. 15-річний хлопець вийшов з дому біля метро Мінська і пропав. Олесь-Богдан Топилко так і не повернувся додому, а родичі не знають про його місцезнаходження до цих пір.

Також Знай писав, що в Дніпрі зник рудоволосий хлопець. Йому всього 19 років. Рідні просять допомогти знайти молодої людини. Владислав Ватажок зник 4 липня. Він перестав виходити на зв'язок з рідними і близькими. Він також не з'являвся вдома.

Не так давно Знай повідомляв, що в Києві зникла 14-річна дівчина. Вона вийшла з дому в середині дня 10 липня і зникла. Батьки і поліція просять допомогти знайти дівчину. Вони розповіли і про її особливі прикмети - шатенка, зріст 150 см, худорлява статура.