Стало відомо про те, що в Хмельницькому громадяни вийшли на мітинг проти того, щоб діти навчалися дистанційно і далі.

Таким чином, повідомляється, що поблизу обласної державної адміністрації зібралося кілька сотень городян. Незадоволені мешканці міста вийшли на акцію протесту проти дистанційної форми навчання, яка була введена у зв'язку з карантином.

Мітинг проти дистанційного навчання, фото: Хмельницький

У мітингу поруч з будинком ОДА беруть участь відразу кілька десятків городян. Люди вимагають, щоб їхні діти пішли на навчання у наступному році в штатному режимі, а не в дистанційному, як це було у другому семестрі минулого навчального року.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

При цьому, варто відзначити, що перед цим, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко зазначив, що найімовірніше, наступний навчальний рік буде в звичайному режимі, як і раніше. Про це він заявив у прямому ефірі політичного ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера».

Як все буде відбуватися насправді – поки що точної інформації немає. У Міністерстві освіти розробляють програму.

Також, не варто забувати, що ризики і непередбачені ситуації є завжди. Так що, райони, які будуть перебувати в «червоній зоні» захворюваності можуть залишитися на деякий час у режимі онлайн.

Нагадаємо також, що в середу, 22 липня, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про те, що карантин в країні продовжено до осені, як мінімум.

До 31 серпня, але, при цьому, принцип адаптивного карантину злегка зміниться.

Міністерство охорони здоров'я розділить всі регіони захворюваності на «зелену», «жовту» і «червону» зони. Все буде залежати від епідеміологічної ситуації.

В Україні з початку епідемії коронавирусной інфекції підтвердили вже 60 955 випадків зараження. За добу зафіксували 829 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії одужали вже 33 172 пацієнтів. За останню добу видужала 973 чоловік, 16 чоловік померли.

Нагадаємо, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.

Також Знай. ua писав, що Ляшко розповів, коли українцям чекати вакцину від коронавіруса.