Стало відомо про те, що військові з Хмельницького передали «привіт» всім своїм землякам.

Таким чином, повідомляється, що від сьогоднішнього дня, середовища, 22 липня, ще один український прапор буде піднімати бойовий дух українським бійцям. Прапор Красилова поставили в зоні проведення ООС на Донбасі.

На Донбасі встановили ще один український прапор, фото: вільний джерело

Іван Дрозд і Борис Сташевський, українські Герої, які зараз проходять військову службу на передовій, передають привіт рідному місту і його жителям із зони проведення ООС на Донбасі.

Хлопці відправили на фронт і закріпили прапор Красилова поблизу від позицій окупантів, недалеко від селища Піски, яке зруйновано повністю. Це був величезний ризик, так як, ворог знаходився менше, ніж кілометр від даної місцевості.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У Красилівському міській раді говорять про те, що вони пишаються героїзмом захисників України, і дякують їм ха можливість жити під мирним небом.

Вчора, 21 липня, збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстріляв наші позиції з 120-ти і 82-х мм мінометів, гранатометів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Прес штаб ООС опублікував зведення станом на 07:00 22 липня 2020 року.

"Військовослужбовці Об'єднаних сил рішуче відповіли на ворожі обстріли і продовжують контролювати ситуацію на лінії зіткнення. Наші воїни і надалі завжди готові негайно реагувати на можливі загрози з будь-яких напрямків".

Повідомляється, що в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ", недалеко Новотошковского противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм, а поблизу Кримського – з 82-х мм мінометів, гранатометів і кулеметів.

Також в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід", за українським захисникам неподалік Гнутового ворог два рази відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм і гранатометів.

Нагадаємо, на Донбасі в жорсткій сутичці з путінськими найманцями загинув український військовий, звіт ООС

Як повідомляв портал "Знай.іа", ЗСУ на Донбасі без втрат вистояли під нещадним вогнем путінських найманців – ворог зализує рани, звіт ООС

Також Знай.іа" писав, в жорсткій сутичці на Донбасі поранені українських військових, розвідка ВСУ повідомила про втрати ворога