Стало відомо про те, що в Хмельницькій області власника кафе оштрафували за проведення дискотеки під час пандемії.

Таким чином, повідомляється, що у висновку суду зазначено, що власник кафе не забезпечив ніяких правил дотримання карантину під час епідемії коронавіруса, за що і заплатить штраф.

Власник кафе у Хмельницькому заплатить штраф за проведення дискотеки, фото: скріншот з відео

У заяві суду йдеться про те, що інцидент стався в кінці червня поточного року. Приблизно о першій ночі, власник кафе-ара «Наталі», що в Теофіполі, не забезпечив дотримання соціальної дистанції між учасниками розважального заходу, а це є правопорушенням, передбаченим статтею 44-3 КУпАП.

Під час судового засідання чоловік частково визнав свою провину, і почав пояснювати, що в цей день, 27 червня, місцеві святкували День молоді, і проводили дискотеку.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Разом з підлеглим, власник кафе «Наталі» спостерігав за тим, щоб відвідувачі весь час перебували в масках. Ближче до півночі відправився додому відпочивати.

Потім, після телефонної розмови з дочкою виявилося, що співробітники правоохоронних органів знайшли у закладі близько десяти чоловік, які були без захисних масок.

Підприємець попросив суд призначити йому мінімальне покарання, і пообіцяв, що більше такого не повториться, і він буде більш ретельно стежити за тим, щоб відвідувачі його закладу дотримувалися всіх правил карантину.

Теофіпольський районний суд наклав на чоловіка адміністративне стягнення у вигляді 17 тисяч гривень штрафу. Крім того, чоловік повинен заплатити ще 420,40 грн. судового збору на користь держави.

Нагадаємо, що в аеропорту Львова встановили термінали ПЛР-тестування на COVID-19. Ними вже скористалися 23 пасажири, які прибули з Лондона до Львова.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові головний залізничний вокзал отримав нову підсвітку.

Також Знай.иа писав, що у львівській мерії відповіли на питання, як і чим місцеві жителі можуть потрапити вчасно на роботу.