Стало відомо про те, що в Хмельницькому співробітника військової установи спіймали на хабарі.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в середу, 22 липня. Співробітники слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області, разом з колегами з СБУ за процесуального керівництва військової прокуратури Хмельницького був затриманий старший інспектор одного з відділень військового комісаріату.

У Хмельницькому співробітник військкомату попався на хабарі, фото: скріншот з відео

Працівник отримав 300 доларів за вплив на прийняття рішення службовими особами військкомату щодо видачі військовозобов'язаному документів після втрати.

Чоловіка затримали відразу, на місці. І зараз йому оголосили підозра частини третьої статті 369-2 Кримінального Кодексу України. За це чоловікові загрожує строк від трьох до восьми років позбавлення волі разом з конфіскацією всього можливого майна.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

На даний момент тривають слідчі дії, і крім того, вирішується питання, яку вибрати запобіжний захід для працівника військкомату, якого спіймали на хабарі, і питання про відсторонення його від посади на час досудового розслідування.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Чернівецькій області місцевий депутат погорів на хабарі. Його затримали при отриманні 4000 доларів США. Гроші він вимагав за те, щоб позитивно вирішити питання про довгострокову оренду земельної ділянки для інвестора. Площа ласого ділянки становить 2,2 гектара.

Також Знай повідомляв, що у Кропивницького у голови облдержадміністрації кіровоградської області Сергія Балоня будинку пройшли обшуки.

Нещодавно Знай передавав, що президент Зеленський прийняв рішення звільнити голову облдержадміністрації Кіровоградської області Балоня, якого затримали за махінації і корупцію.

Нещодавно стало відомо, що у Львові спіймали відомого хірурга, який вимагав 800 доларів потенційного призовника за те, щоб зробити довідку про непридатність до служби.