Стало відомо про те, що тепер камеру в Хмельницькому можна замовити заздалегідь. Нова пропозиція, яке припаде до душі злочинцям.

Таким чином, повідомляється, що таку послугу мешканцям міста Хмельницький, як і іншим городянам запропонували в Міністерстві юстиції України, а також, про це написав сам глава установи.

У Хмельницькому з'явилися платні камери в СІЗО, фото: скріншот публікації

Нагадаємо, що в місті Хмельницький офіційно відкрили платні камери, куди ув'язнені можуть приходити і відбувати покарання в більш комфортних умовах.

У різних містах вартість цієї послуги різна однак, у Хмельницькій області комфорт у СІЗО один з найдорожчих.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

І ось, тепер, скористатися платною камерою можна буде не тільки за фактом потрапляння в слідчий ізолятор, але і забронювати цю послугу наперед. Крім того, з'явилися і спеціальні сертифікати, які дозволяють отримати поліпшені умови в камері в якості подарунка.

Саме про це йде мова в публікації, що з'явилися днями на сторінках в Facebook Мін'юсту і глави міністерства Дениса Малюськи. В інформації від Міністерства юстиції України йдеться:

У нас почала діяти нова послуга – оплата за користування платними камерами вперед. «Послуга наперед» – оплата вартості послуги з надання поліпшених побутових умов і харчування особам, узятим під варту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мін'юст продає платні місця в СІЗО — краще п'ятизіркового готелю

Як повідомляє портал «Знай.ua» Цілодобова охорона, ресторанне харчування і 12 тисяч за "нари": мер отримав "подарунковий тур" в елітне СІЗО

Також «Знай.ua» писав, що Українцям показали рай для затриманих в ужгородському СІЗО: телефони, столи з вечерею, ірландське віскі і чеське пиво