Стало відомо про те, що в місті Хмельницькому знову вирувала негода, яка наробила чимало проблем. Місцеві тільки почали приходити в себе.

Таким чином, повідомляється, що згодом бурі та сильного зливи, частина міста залишилася без води і світла. Сильний вітер «укладав» дерева, і в результаті, одна з впало на стовп.

27.07.2020 ... Трішки про оперативність та людяність міських служб міста Хмельницький. Так сталось , що одні мої знайомі...

Geplaatst door Viktor Karwan op Maandag 27 juli 2020

Місцеві жителі продовжують публікувати в мережі фотографії і відеоролики негоди і її наслідків в місті.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після блискавок і грому частина міста залишилася без світла. У комунальних підприємствах говорять про те, що все це пов'язано з обривом на високовольтній лінії. І до всього цього, разом з електрикою не подається ще і вода.

Geplaatst door Сергій Толстіхін op Maandag 27 juli 2020

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, якою ж буде в Україні погода в серпні. Фахівці нарешті змогли дати відповідь.

Українські синоптики повідомили, що останній місяць літа - серпень цього року буде спекотним. Правда, жителям держави не варто хвилюватися, адже також очікуються численні опади.

Відповідний прогноз оприлюднили на сайті Укргідрометцентру.

Як наголошується, середня серпнева температура передбачається на рівні 19-24° тепла (в горах 16-17° тепла), що на 1-2° вище середніх багаторічних значень. Одночасно відзначається, що місячна кількість опадів очікується в межах середніх значень: 33-84 мм, в Карпатах до 122 мм

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розповіла синоптик, які області України 25 липня циклон прижене проливні дощі і грози.

Як повідомляв портал Знай.іа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.іа писав, що кліматологи б'ють тривогу: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.