Стало відомо про те, що в Хмельницькій області сталося смертельне ДТП. Легковик наїхав на 32-річну жінку.

Таким чином, повідомляється, що потерпіла отримала травми, які були несумісні з життям, і в результаті, вона загинула. На даний момент співробітники правоохоронних органів розслідують цю справу, і намагаються з'ясувати всі обставини трагедії.

У Хмельницькій області сталося смертельне ДТП, фото: Національна поліція

Інцидент стався в ніч на понеділок, 27 липня, приблизно опівночі. Рухаючись по трасі М-12 недалеко від села Порохня, що у Волочиському районі Хмельницької області, 52-річний житель міста Запоріжжя був за кермом автомобіля «Опель», і раптом, наїхав на 32-річну жінку, яка рухалась у зустрічному напрямку.

В результаті, аварія закінчилася трагедією. Жінка отримала травми, які були абсолютно несумісні з життям.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

За фактом ДТП, співробітниками правоохоронних органів було відкрите кримінальне провадження за 3 частини 286 кримінального кодексу України. Всі інші обставини трагедії будуть відомі згодом.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Львівщині сталася жахлива аварія: уламки розкидані по всій дорозі, на місце ДТП виїхали три "швидких", постраждали неповнолітні.

У понеділок, 27 липня, у Львівській області неподалік від міста Буськ зіткнулися автомобілі "Нива" і Lexus. Про це повідомляє Varta1.

За попередніми даними, в аварії постраждали двоє дітей і водій іномарки. Чоловік перебуває у важкому стані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Чернівцями некерована вантажівка розчавила чоловіка - не помітив і дав по газах.

Як повідомляв портал Знай.іа у Харкові дружок Зайцевої збив стареньку смерть прямо на зебрі - дорога в крові і зламаний посох.

Також Знай.іа писав, що у Києві водій на шаленій швидкості збив пішохода - закривавлене тіло відлетіло на 50 метрів.