Стало відомо про те, що в Хмельницькій області жорстоко обійшлися з подружньою парою. Страшна трагедія для всіх.

Таким чином, повідомляється, що в селі Серединці, що в Шепетівському районі Хмельницької області, виявили тіла подружньої пари. У них були сліди насильницької смерті. Сталося це у вівторок, 28 липня.

У Хмельницькій області жорстоко обійшлися з парою подружжя, фото: скріншот з відео

Виявлені вони були сусідом, який просто прийшов провідати своїх товаришів, так як вже другу добу вони не з'являлися на вулиці. Як тільки він побачив тіла, негайно зателефонував співробітникам правоохоронних органів.

Загиблими були 59-річна жінка, а також 64-річний чоловік. Вони проживали в цивільному шлюбі, і незадовго до смерті відпочивали з одним з родичів, де розпивали спиртні напої. Є ймовірність того, що під час такого застілля виник конфлікт, який закінчився вбивством відразу двох.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати підозрюваного. Ним виявився 52-річний чоловік, і йому було оголошено підозру у статті 115 частиною 2 Кримінального кодексу України.

В результаті, за свої дії чоловік може сісти на строк від десяти до п'ятнадцяти років або ж довічне позбавлення волі.

Поки що ще тривають слідчі дії, і співробітники правоохоронних органів намагаються знайти всі деталі і з'ясувати точні обставини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі звір побив ногами беззахисну жінку - Філатов обіцяє гроші за голову покидька

Як повідомляє портал «Знай.іа» Львів'янку побили на зупинці, постраждала за доброту - "Завадила пограбувати перехожу"

«Знай.іа» писав, що В Запоріжжі жорстоко побили ветерана АТО, герой в реанімації - захищав дівчину від хамів