Стало відомо про те, що саме задекларував начальник поліції Хмельницької області.

Таким чином, повідомляється, що начальник ГУНП Хмельницької області став полковник Руслан Герасимчук. Раніше він обіймав посаду заступника начальника.

І ось, стало відомо, що перебуває в його декларації від 20 березня 2020 року.

Руслан Герасимчук, фото: Нацполиция

Його дружині належить квартира в житловому комплексі «Амстердам», вартість якої близько півтора мільйона гривень. Задекларовані і автомобілі Toyota Rav 4 Hybrid 2018 і Hundai Tucson 2007, загальна вартість якого близько 1,1 мільйона гривень.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Земельна ділянка в селі Григорівка поліцейський вирішив оцінити у майже 40 тисяч гривень.

Також, є і будинок в місті Старокостянтинів.

Зарплата за 2019 рік у Руслана Герасимчука склала 406 тисяч гривень, а у його дружини 50 тисяч. Дохід від майна в оренду склав 15 тисяч. Всього доходів в декларації у нього на 525 тисяч гривень.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що за підсумками деклараційної кампанії у 2020 році в Україні з'явилося майже 8 тисяч осіб, які задекларували доходи в розмірі понад 1 млн гривень. В порівнянні з минулим роком кількість таких громадян зросла на 3 тисячі.

Про це повідомляє прес-служба Державної податкової служби в соцмережі Facebook.

У загальному мільйонерами задекларовано отриманий дохід у сумі 68,3 млрд гривень і визначено до сплати майже 2 млрд гривень податкових зобов'язань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній глава Національного банку України Яків Смолій вказав у своїй електронній декларації близько 120 мільйонів гривень на банківських рахунках, 41 об'єкт нерухомості та ряд іншого цінного майна.

Як повідомляв портал Знай.иа, новий глава НБУ Шевченко додав годинник Rolex і 100 мільйонів декларацію – українці оніміли.

Також портал Знай.иа писав, що Дмитро Разумков розповів, куди дівав сімейну мережа ломбардів: вся справа в дружині.