Стало відомо про те, що мешканки Нетішина були награжданы титулами на всеукраїнському конкурсі краси.

Таким чином, повідомляється, що днями, в одному з закладів міста Кропивницький пройшов всеукраїнський конкурс «Королева Центральної України 2020». Евеліна Овсейчук, Єлизавета Донгаш, а також Анастасія Малько – жительки Хмельницької області, яку вони і представляли на конкурі.

Дівчатка, які брали участь, показали свою витонченість, красу, харизму, а також пластичність. Про це повідомляє інформаційний портал "Ранковий місто".

Дівчини з Хмельницького отримали нагороди на конкурсі краси, фото: Ранковий місто

При цьому, варто відзначити, що цей захід відбувся з дотриманням всіх карантинних норм. Учасниці на подіумі і за лаштунками дотримувалися потрібної дистанції, всі гості заходу пройшли температурний скринінг, обробили рук антисептиками, а за кожним столиком розташовувалося не більше, ніж по 4 людини.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Всього в конкурсі брало участь 13 красунь. Конкурсантки виходили на показ візитки, після цього в національних костюмах, і під кінець було дефіле в купальниках.

В самому фіналі, дівчата влаштували показ у вечірніх сукнях.

Не­ті­шин­ки Єві­чи­на Ів­сей­чук, Єлиза­ве­та Дон­гаш і Анас­та­ся Маль­ко в сво­їх на­циональ­вих кос­ю­мах по­ка­скликання­всю кра­су Хміль­ницько­го краю на кон­курсі кра­стільники і гра­ції «До­ро­ле­ва Централь­ної Ук­ра­україни». Це був прос­то неймовірний ви­хід прек­різних дев­вушок.

  • «1-ша Віце-Королева Центральної України» Анастасія Малько;
  • «Королева Глядацьких Симпатій Центральної України» Евеліна Овсійчук;
  • «Королева Кропивницький стиль 2020» Єлизавета Донгаш.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що американська модель Кендалл Дженнер поділилася незвичайними фото, на яких позує в компанії своєї подруги Джіджі Хадід.

Як повідомляв портал "Знай.иа" , українська супермодель Алла Костромичова показала незвичайне фото з подружками на вечірці.

Також Знай.иа" писав, що на Ukrainian Fashion Week показали, який одяг носити восени-взимку 20/21.