Стало відомо про те, що в Хмельницькій області знову негода. Лютий буревій пронісся з диким градом. У мережі показали відео з наслідками.

Таким чином, повідомляється, що під містом Хмельницький пронісся потужний ураган, а також був великий порив вітру разом з градом. І в результаті, всього за півтори години негода встигла наробити чимало лиха у місті Шепетівка. Наприклад, місцеві залишилися без води.

З-за негоди сталася аварійна ситуація на електромережах місцевого РЕЗ, без електроенергії залишилися насосні станції Шепетовкаводоканала і перестали працювати.

Дісталося і залізничного водоканалу, а в сусідньому селі Кам'янка відключили світло. Сильний порив вітру повалив також і дерева в парку в різних частинах міста. Зі стіни стадіону «Локомотив» була здерта вивіска.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Деякі райони Шепетівки були засипані градом дуже великого розміру, близько трьох сантиметрів в діаметрі. Дісталося і городам, а точніше, врожаям, який в цьому році не буде родючим, найімовірніше. Аграрії намагаються на даний момент визначити, скільки збитків негода завдала людям.

Рятувальники та комунальники займаються ліквідацією наслідків розгулу стихії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кирилівка пішла під воду, тонуть машини, негода наробила біди на запорізьких курортах.

Як повідомляв Знай. ua, шторм накоїв лиха на Закарпатті - вирвані дерева, побиті городи і темні будинки.

Також Знай. ua писав, що на Прикарпатті знову заллє, погода не пощадить нікого, град, грози і штормовий вітер.