У Хмельницькому люди скаржаться на дії пенсіонера, який із металевим дротом нападає на собак прямо на вулиці. Про це написав Руслан Афійчук - власник тварини, постраждалої від дій чоловіка, на власній сторінці в соціальній мережі Facebook.

За його словами, напад стався на вулиці Прибузька, 8. Літній чоловік, що просто проходив повз, побив собаку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив власник тварини.

«Сьогодні на вулиці Прибузька, 8, у Хмельницьку, чоловік побив нашу собачку Тері. Просто проходячи повз вдарив металевим прутом по голові. Поліція вже викликана. Наскільки відомо, це не перший випадок», - написав чоловік.

Фото Facebook
Фото Facebook

Фото Facebook
Фото Facebook

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото Facebook
Фото Facebook

Фото Facebook
Фото Facebook

«Собака, як завжди, на короткому поводку. Не агресивна взагалі. Він йшов позаду і, обганяючи, вдарив прутом», - додає власник постраждалої тварини.

«Ці пенсіонери взагалі з розуму зійшли...», «Руслане, дякую за допис і попередження. Террі швидкого одужання. А цього пенсіонера нехай добре покарають. Такі люди повинні відповідати за скоєні вчинки!», - пишуть у коментарях містяни.

«Дайте йому раз по голові, для профілактики. Неxай попробує, як це!», «От дiдуганiще - живодер, скотиняка...», «Я сварюся завжди з такими, ще сама можу получити вiд таких нелюдей...», - додають громадяни.

Нагадаємо, що в Хмельницькому сусідський пес ледь не розірвав переляканого малюка - хотів заспівати за цукерку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Львові оскаженілий пес ледь не розірвав переляканого малюка - матусі ахнули.

Також, "Знай.ua" писав, що в Києві господар-неадекват нацькував пса на перехожих - "залізні" щелепи розтискали вп'ятьох.