Стало відомо про те, що у Хмельницькій області чоловік з арматурою напав на бідну собаку. Людина проти тварини.

Таким чином, повідомляється, що на вулицях міста Хмельницький, невідомий напав на собаку. Все це сталося на вулиці Прибузької, на очах у шокованого відбувається власника.

Господар пса потім розповідає, що якийсь невідомий дід просто так почав бити собаку залізною палицею. Після цього, він відразу ж намагався втекти, однак, цього не вдалося зробити, так як були викликані співробітники правоохоронних органів, які по прибуттю на місце і затримали шкуродера.

Олександр - власник трирічної Террі. На знімку, який з'явився в мережі, лайка з червоним оком, який залитий кров'ю. Це сліди від побоїв арматурою, які вона отримала просто так.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Чоловік каже, того суботнього ранку як завжди прогулювався по вулиці з собакою. Тварина була на повідку, втім, без намордника. Каже, Террі його ніколи не одягає. Адже, переконує, лайка – порода цілком і повністю позбавлена агресії.

Навіть після того, як вона отримала удар в око, собака не стала нападати у відповідь на шкуродера. Лайка лише відскочила назад з сумним поглядом. Господар Олександр був налаштований рішуче проти нього, і тому не відпустив. Викликав поліцію і дочекався її приїзду.

Проте, як зазначає сам господар собаки, не вірить, що справу буде доведено до кінця. Є ймовірність, що його просто закриють.

Нагадаємо, що під Дніпром пітбулі сильно налякали дівчину.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі двоє цуценят забрели на будівництво і потрапили в гарячу смолу.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі шкуродери почали масову цькування бездомних собак.