Стало відомо про те, що мешканка міста Шепетівка, що на Хмельниччині, була змушена ходити на роботу, незважаючи на величезний ризик заразитися коронавірусом.

Таким чином, повідомляється, що в умовах пандемії, яка щодня вбиває тисячами людей по всьому світу, люди вже звикли до того, що кожен день нам кажуть про кількість заражених, а також до того, що є певне коло людей, з якими ви постійно спілкуєтеся.

У Шепетівці жінка повинна ходити на роботу дивлячись на пандемію, фото, скріншот з відео

Журналіст Марина Ложкіна на особистому досвіді зіткнулася з цим процесом, і як виявилося, не все так гладко, як здавалося. Про це повідомив інформаційний портал "Шепетівка"

Вона каже, що поки не потрапила в зону ризику, абсолютно не замислювалася про це. Потім, у одного шукаю членів її сім'ї почали проявлятися симптоми цієї хвороби.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Потім, виявилося, що це коронавірус. Однак, тест у близьких не брали, так як чомусь не хотіли визнавати контактними особами.

Я почала не нав'язливо телефонувати в різні структури, дізнаватися чи є якісь алгоритми. Чому до потенційного хворого з симптомами не їдуть робити тест? Про визначеною процедурою реагування дізналася, але чому до нас не поспішали їхати - так і не зрозуміла.

Через деякий час бригада все ж приїжджає до близькій людині Марини, беруть тест, і ось, результат позитивний. Тільки приїхали тест робити тоді, коли симптоми вже пройшли, через три дні.

При цьому, у самої Марини тес т не брали, і то є лікарняний їй не виписували.

А це значить, що вона повинна ходити на роботу, щоб не було ніяких прогулів.

І при цьому, такий випадок не поодинокий. Величезна кількість людей в Україні стикаються з такою проблемою: а потім в країні по 1200 заражених.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.