Стало відомо про те, що літню жінку затиснуло в квартирі кілограмами непотрібного мотлоху. Стала заручником сміття.

Таким чином, повідомляється, що стався даний інцидент в Хмельницькій області. Жінка застрягла в дверях власної квартири.

Мотлоху в приміщенні було стільки, що відкрити двері було практично нереально. Коли жінка повернулася додому, то вона вирішила зайти туди, але, її просто притиснули кілька десятків кілограмів сміття.

Пенсіонерка не могла поворухнутися, і заручницю випадково помітили сусіди. Після цього, на місце приїхали рятувальники, але, в квартиру вони змогли потрапити тільки через вікно, так як все було завалено сміттям.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На даний момент вона в лікарню, і коли вона одужає, то сусіди знову будуть просити її вичистити квартиру.

Нагадаємо, що раніше, на Закарпатті в одній з річок з'явився "сміттєвий затор". За розчищення річки взялися співробітники рятувальної служби. Інцидент був зафіксований на річці Боржава. Про це повідомила прес-служба МВС на своїй сторінці в Facebook.

Рятувальники розповіли, що вже встигли зібрати 110 кубічних метрів сміття. Вони також уточнили, що затор з'явився через червневі затоплення. На даний момент роботи з ліквідації сміттєвого затору на річці ведуться. На ділянці працюють 10 рятувальників та 3 одиниці техніки.

Варто нагадати, що Закарпатська область потопає у смітті, а відходи українців доводиться збирати в країнах ЄС. Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров взяв участь у громадських слуханнях питання будівництва сміттєпереробного заводу в області. Жителів запевнили, що обрана ділянка для будівництва відповідає всім нормам і стандартам, до неї легко дістатися з різних районів області. На цьому заводі будуть використовуватися нові технології, які дозволять уникнути попадання відходів в повітря, грунт і воду.

Також Знай повідомляв, що на Закарпатті невідомий вирішив помити автобус у гірській річці. Він поставив транспортний засіб у воду і почав змивати з нього бруд водою з річки. Такий нахабний інцидент стався в селі Тур'я Пасіка.

Нещодавно Знай передавав, що під Львовом виявили сміттєзвалище з відходами та останками тварин.