Житель Хмельницької області об'їхав Україну на велосипеді. Щотижня чоловік долав 1500 кілометрів. Хмельниччанин Сергій Галкін розпочав свою подорож у Чернігівській області у Новгород-Сіверському. Під час подорожі у нього було три зупинки в Ірпені, Чернівцях та Вінниці. Завершив свою поїздку чоловік в Ужгороді.

Поїздка була організована не просто так. Сергій Галкін готувався підкорити веломарафон, який стартує в Іспанії і фінішує в Норвегії. Однак цей марафон був скасований. Чоловік не розгубився і вирушив у подорож Україною.

Замість іспанського веломарафону в Україні влаштували Захід Transukraine 2020. В рамках цього пробігу Галкін і підкорив 1500 км. він розповів, що до цього їздив на великі відстані, але ця поїздка виявилася самою незвичайною

Сергій Галкін розповів, що до такої події готувався роками. Він врахував все-фізичну підготовку, психологічний настрій. У трьох містах-Ірпені, Вінниці та Чернівцях учасники перегонів відзначалися. Всі 100 учасників повинні були чітко слідувати встановленим маршрутом. Сергію вдалося підкорити 1500 км і проїхати від Чернігівщини до Закарпаття.

Галкін зазначив, що цього року місія виконана. Наступного року він планує підкорити аналогічну відстань, але вже в парі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Ужгороді стартував мотопробіг по Україні. Байкери проїдуть через всю країну. Вони присвятили свою поїздку єдності нашої країни. Чоловіки за 14 днів збиралися проїхати 7000 кілометрів – із заходу на схід і фінішувати на Хортиці.

Також Знай повідомляв, що два громадянина Швеції застрягли в Україні через карантин. Для молодих людей стала справжнім шоком паніка через пандемію коронавірусу, а також закриття кордонів. В результаті шведи майже місяць прожили у Львові.

Нещодавно Знай передавав, що на веломарафон Париж-Брест-Париж хотіло потрапити 6600 велосипедистів з усього світу, але пощастило не всім. Щасливчиками стали мешканці Івано-Франківська, які долали дистанцію у 1200 км : Христина Зеленчук, Володимир Чернишенко, Іван Ксенюк та Любомир Випасняк.