У Хмельницькому стався черговий випадок знущання над тваринами. Жителі одного з багатоповерхових будинків чули сварку між чоловіком і жінкою в одній з квартир, а потім з вікна викинули собаку. Тварина впала з 6 поверху. Про це хмельниччани розповіли у соцмережах.

На вулиці Південній, 113/1 з вікна 6 поверху викинули собаку. Тварина приземлилася на дах поруч припаркованого автомобіля і вижила. На місце події викликали поліцію. Очевидиця цих подій розповіла, що перед падінням собаки були чутні крики " Ні, не треба, не роби цього», а потім викинули тварину. Про наслідки для того, хто викинув собаку з вікна, нічого невідомо.

Варто відзначити, що останнім часом тварини стають жертвами сімейного насильства. Якщо раніше рятували жінок і дітей, то зараз ще потрібно рятувати і домашніх вихованців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що житель Запоріжжя, який викинув з вікна квартири собаку постане перед судом і понесе покарання за жорстокий вчинок. Йому загрожує до 3 років позбавлення волі. Поліція завершила розслідування і передала обвинувальний акт і справу до суду.

Також Знай писав, що на Київщині, в місті Біла Церква, засудили на три роки тюремного ув'язнення жінку, яка викинула з вікна свою новонароджену дитину. Жінка наприкінці минулого року народила вдома дитину, а потім викинула її з балкона. Дівчинка померла від удару об землю і травм на місці.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі чоловік викинув собаку з третього поверху. Тварина вижила і навіть стала найулюбленішим домашнім вихованцем.