Курйозна ситуація сталася в місті Хмельницький. Молода пара в стані алкогольного сп'яніння намагалася зайнятися сексом в біотуалеті, але жінка впала в нечистоти. Про це повідомляє Ukrainian News.

Зазначається, що біля зони відпочинку «ПростоКвашино» чоловік і жінка, які знаходилися в стані алкогольного сп'яніння, зайшли в біотуалет. Там вони спробували зайнятися сексом, але конструкція не витримала і дівчина впала в нечистоти.

В процесі плотських утіх щось пішло не так, жінка сперлася на нижню палубу туалету, чого остання не витримала і зламалася.

Чоловік намагався самостійно врятувати дівчину, пара всіляко пробували вилізти з ганебної ситуації самотужки, але через випиту велику кількість спиртного їм так і не вдалося це зробити, вони не змогли впоратися без допомоги.

Нагадаємо, на Закарпатті у Чемеровецькому районі зафіксували мор риби на річці Збруч. На місце виїхали представники Держпродспоживслужби, які досліджували місцевість і зафіксували факт наявності дохлої риби. Про це повідомили в Держпроспоживслужбі та Держрибагентстві.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Екологи взяли проби води з річки і виміряли рівень кисню в ній. Після аналізу з'ясувалося, що показники кисню у воді від 3,6 мг 0 / дм 3 до 5,9 мг 0 / дм 3. Вони також взяли загиблу рибу і воду для проведення більш детального аналізу. Причину загибелі риби фахівці зможуть сказати тільки після проведення всіх досліджень.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Хмельниччани в запалі сварки викинули з вікна беззахисного малюка - "Люди, схаменіться!"

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що Хмельниччани наплювали на карантин і вирушили у хресну ходу - " Бог захистить"

Також портал "Знай.ua" писав, що У Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- "Водій лика не в'язав"