На фейсбук сторінці Хмельницький LIVE, опубліковали відео, де показано, як діти з Хмельницького ставляться до тварин.

Користувачи одразу почали емоційно висловлювати своє відношення до дівчат.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Якби пару раз таких дітей зловити, пару раз прокатати мордами по асфальту а тоді ще й декілька піджопників наваляти то наступного разу б думали - а чи можна так поводитись", - пише Тетяна.

"Питання руба! Хто їх знає і де вони живуть? І хто їх батьки? Далі справа техніки і ЗМІ! Не залишайтеся байдужими! Це потрібно припиняти на корені! Инфу можна кинути мені в личку! Є відео! Потрібно піспать заяву в поліцію, але потрібно знати їх ИФО і місце проживання! З тієї сукою яка знімала розібралася б особисто ... вона походу і організатор цього лайфака!", - додає друга Тетяна.

"Одна тупа с..ка входить в раж і придумує щоб їй зняти ще потішне, а інша тупа с..ка їй в усьому потурає. Ну, здорово, що серед цих двох малолітніх імбецілок виявився адекватний хлопець, який хоч і м'яко, але зупинив те, до чого розвивалася ситуація", - написав розгніваний Павло.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Україна здригнулася від жорстокого злочину шкуродерів: "Запхали собаку в мішок і..."

Також портал «Знай.uа» писав, що Кличко напередодні виборів роздає кавуни у зоопарку, кияни лягли від сміху - "Бегемоти вже голосують?"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Львівщині службових песиків змусили взутися, кадри розчулили Україну: "Лабутени?"