Від­по­від­не рі­шен­ня про ство­рен­ня прийом­ної сім’ї на ба­зі сім’ї Ан­дрія та Вік­то­рії Тра­чу­ків прий­ня­то на чер­го­во­му за­сі­дан­ні ви­ко­нав­чо­го ко­мі­те­ту Ше­пе­тівсь­кої місь­кої ра­ди. Про це й­деться на сай­ті Ше­пе­тівсь­кої місь­кої ра­ди.

26 сер­пня у но­вос­тво­ре­ну прийом­ну сім’ю на ви­хо­ван­ня та спіль­не про­жи­ван­ня влаш­то­ва­но двох ді­тей, поз­бавле­них бать­ківсь­ко­го пік­лу­ван­ня, які між со­бою є рід­ни­ми. Слід заз­на­чи­ти, що ро­ди­на Тра­чу­ків ви­хо­вує чет­ве­ро влас­них ді­тей.

За­га­лом у міс­ті Ше­пе­тів­ці фун­кці­онує 5 прийом­них сі­мей, у яких ви­хо­ву­ють 10 ді­тей­-си­ріт, ді­тей, поз­бавле­них бать­ківсь­ко­го пік­лу­ван­ня, та 2 осіб з їх чис­ла. Та­кож під опі­кою або пік­лу­ван­ням гро­ма­дян міс­та Ше­пе­тів­ки пе­ре­бу­ває 55 ді­тей вка­за­ної ка­те­го­рії.

Нагадаємо, українка усиновила двох хлопчиків-сиріт. Прийомній сім’ї Інни Гершун із Макіївки Донецької області нещодавно виповнилося 11 років. Мама Інна виховує своїх синочків Максима та Марка ще змалечку. Вона забрала їх додому, коли обом було по чотири рочки.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Батьки маленького українця загинули в ДТП, а інтернат підкинув важкі випробування: кидали, немов м'яч, з рук у руки

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Чернівцями вогонь позбавив сімох дітей даху над головою - "Гасити було нічим"

Також портал «Знай.uа» писав, що Український телеведучий Костянтин Грубич розповів, як вся родина заразилась Covid-19: "Торкнеться кожного"