Візит президента Володимира Зеленського на Буковину відкладається на декілька днів. Завтра замість Чернівців глава держави відвідає Хмельницьку область.

Як відомо, президент мав приїхати у Чернівецьку область з робочим візитом у середу, 9 вересня, і відвідати об'єкти, де виконувалися роботи після повені.

Востаннє президент приїждав у Чернівецьку область два місяці тому - 8 липня. Це був перший приїзд Володимира Зеленського у Чернівецьку область з моменту обрання на посаду Президента України.

Останні два тижні Володимир Зеленський активно здійснює робочі візити в різні області України. Паралельно президент представляє програму партії та кандидатів на місцеві вибори. Найімовірніше, що у Чернівцях він теж має представити команду "Слуги народу".

Водночас, в обласному осередку партії "Слуга народу" повідомили, що презентація "Стратегій розвитку Чернівців та області", яка мала відбутись завтра в центральному корпусі ЧНУ, переноситься на декілька днів. Як повідомили у пресслужбі, це пов'язано з великою кількістю заявок на участь у заході та потребою змінити локацію проведення події.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Житомирі під покровом ночі латали "ями по коліно" до приїзду Зеленського

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також раніше портал «Знай.uа» писав, що Права рука Зеленського Разумков заговорив про легалізацію зброї, проституцію і марихуани

Також портал «Знай.uа» писав Зустріч Зеленського з Путіним: Кулеба назвав ймовірну дату та розповів деталі