На Хмельниччині Президент України Володимир Зеленський перевірив перебіг реконструкції ділянки автомобільної дороги Р-48 Кам’янець-Подільський – Сатанів – Війтівці – Білогір’я, яку відновлюють у межах Національної програми «Велике будівництво». Про це повідомляє пресслужба Президента.

Глава держави оглянув ділянку від смт Сатанів до смт Війтівці завдовжки 28,9 км. Дорогу почали ремонтувати за дорученням Президента, яке він дав під час попередньої поїздки на Хмельниччину.

«Коли ви приїжджали, ви сказали: давайте її зробимо. 3 червня було поставлено завдання, і до кінця сезону ми її зробимо», – розповів Президентові голова Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) Олександр Кубраков.

Нині ділянка готова на 70%. Наразі тривають підготовчі роботи та влаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші.

Всього в області цього року планується відремонтувати 217,6 км доріг державного значення та 137 км – місцевого. Президент доручив збільшити кількість оновлених доріг місцевого значення.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

«Зараз це дуже важливо», – наголосив Володимир Зеленський.

Також Главі держави доповіли про перебіг реконструкції автошляху міжнародного значення М-12 Стрий – Рогатин – Бережани – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Кропивницький – Знам’янка. Він проходить територією Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької, Вінницької, Черкаської та Кіровоградської областей. Капітальний ремонт відбувається на 96 км дороги у межах Хмельницької області, з них 56 км ремонтують за бюджетні кошти та 42 км – у межах співпраці Укравтодору з Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР). Повністю завершити роботи планують у наступному році.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Рейтинг Зеленського заходить у піке, українці жорстко відповіли президенту

Також портал «Знай.uа» писав, що Карантин в Україні ризикує затягнутися, всі області можуть опинитися в "червоній зоні": у Зеленського дали коментар

Також портал «Знай.uа» писав, що Сумний Ющенко вирішив повчити Зеленського керувати країною