У Хмельницькій області жінка займалася роздрібною торгівлею без маски і була оштрафована на 17 тисяч гривень. Про це повідомила прес-служба Летичівського районного суду.

У постанові органу правопорядку від 3 вересня зазначено, що 26 червня жінку помітили неподалік Старосинявського ринку. Вона займалася стихійною торгівлею, нехтуючи протиепідемічними нормами, перебувала без маски.

На неї склали адміністративний протокол про порушення карантину і пізніше суд направив їй повістку, проте жінка не з'явилася. Незважаючи на це, враховуючи той факт, що вона є багатодітною матір'ю і сума штрафу для неї занадто велика, фігурантка подала клопотання про перегляд справи.

Також в документі жінка вказала, що під час розмови з правоохоронцями все ж перебувала в масці і просто її спустила на підборіддя.

Проте суд прийняв рішення не пом'якшувати запобіжний захід підприємниці, оскільки порушивши карантин і торгуючи продуктами вона піддала потенційній небезпеці інших громадян.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Був також врахований той факт, що останнім часом збільшилася кількість хворих коронавірусом, тому жінка зобов'язана буде заплатити штраф повною мірою, враховуючи додатковий судовий збір у розмірі 420 гривень.

Нагадаємо, що чернівчани наплювали на карантин і загуляли на весіллі - вірус любові не перешкода

Як повідомляв портал Знай.ua, Чернівецький архієпископ Онуфрій захворів коронавірусом, священика рятують у реанімації

Також портал Знай.ua писав, що в Україні за добу 2 958 нових хворих коронавірусом, 76 померло