У Хмельницькій області під час пожежі загинуло 8-місячне немовля, двох дівчаток 2 та 4 років вдалось врятувати. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

19 вересня о 15:01 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Новоселиця Полонського району. Негайно на місце події вирушили рятувальники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Пожежа у селі Новоселиця Полонського району, фото km.dsns.gov.ua

Батьки, зачинивши дітей вдома, пішли у справах. На момент займання в будинку перебували троє малолітніх дітей.

Першими на порятунок дітей кинулись сусіди, їм вдалося відчинити двері та вивести дівчаток 2-х та 4-х років на свіже повітря. На жаль 8-місячне немовля врятувати не вдалося.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пожежа у селі Новоселиця Полонського району, фото km.dsns.gov.ua

Причина пожежі – пустощі дітей з вогнем. Пожежу було локалізовано о 15:14 та ліквідовано о 15:15.

Служба порятунку Хмельниччини застерігає батьків не залишати дітей без нагляду. Легковажне поводження дітей з вогнем, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини трагічних наслідків. І виною цьому – батьківський недогляд. Статистика трагедій свідчить: здебільшого нещастя трапляються тоді, коли діти залишаються вдома самі, без нагляду дорослих.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Хмельницьким чоловік перетворив на попіл будинок екс-дружини - "Всередині були дочка і онука".

Також портал Знай.uа писав, що під Львовом швидка не довезла пацієнта до лікарні - застрягла у "відмінній" дорозі.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві вогонь охопив огидну квартиру, пожежники оніміли від побаченого: "Жбурляли просто у вікно"