На Хмельниччині від COVID-19 помер військовий. Смерть константували в одній з ЦРЛ області. Про це повідомляють в Командуванні медичних сил ЗСУ.

У Збройних Силах України зафіксовано десятий летальний випадок від коронавірусу.

"У зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 19 вересня помер працівник ЗС України (Хмельницька область). З 16.09.2020 працівник ЗС України перебував на лікуванні в центральній районній лікарні. 18.09.2020 у зв’язку з погіршенням стану здоров’я хворий був підключений до апарату ШВЛ. 19.09.2020 стан здоров'я різко погіршився та почалась інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату", - йдеться у повідомленні.

Працівник ЗС України, за наявної інформації, мав хронічні супутні захворювання.

Станом на 20 вересня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 хворіє 709 осіб. Всього за час пандемії на 20 вересня одужала 1762 особи.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами.

Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.", - закликають медики.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що путінські найманці безсоромно порушують режим тиші, в ООС розповіли про провокації.

Також портал Знай.uа писав, що на Франківщині чоловік осквернив могилу юного воїна АТО, мережа вирує - "Яничар!"

Також портал Знай.uа писав, що тотальний карантин: перша країна у світі повторно ввела обмеження через спалах коронавірусу.