Вчора 24 вересня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Були оновлені карантинні зони. Нове епідемічне зонування розпочне діяти з 28 вересня.

До червоної зони не потрапив жоден населений пункт Хмельницької області.

До "помаранчевої" зони уввійшли:

міста Хмельницький та Кам’янець-Подільський, Волочиський, Деражнянський, Дунаєвський, Красилівський, Теофіпольський та Ярмолинецький райони Хмельницької області;

До жовтої зони уввійшли:

міста Нетішин, Славута та Шепетівка, Білогірський, Віньковецький, Городоцький, Кам’янець-Подільський, Летичівський, Новоушицький, Полонський, Славутський, Старосинявський, Хмельницький та Чемеровецький райони Хмельницької області.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, маски з якого матеріалу найкраще захищають від Covid-19: результати дослідження. Виявилося, шовкова тканина стала найкращим бар'єром між інфекцією і людиною, завдяки тому, що не вбирає вологу. Своєю чергою бавовняні та віскозні маски - навпаки, дуже швидко вбирають у волокна рідини.

Також портал Знай.uа писав, що медики відмовилися лікувати хлопчика з коронавірусом, ошелешена мати розкрила правду: "Розпухла шия і болів живіт" Відмовили навіть у приватній клініці.

Також портал Знай.uа писав, що дружина заступника мера Ірпеня стала жертвою коронавірусу – народила сина і померла. Вже перебуваючи на останньому місяці вагітності, вона захворіла на коронавірус. У один із столичних пологових будинків її госпіталізували вже у важкому стані.