У Хмельницькому пройшов Кубок захисників «Осінній хижак – 2020» серед військовослужбовців і ветеранів АТО/ООС з ловлі хижої риби спінінгом з берега, присвячений Дню захисника України.

10 команд з військових частин гарнізону та представників ветеранських громадських організацій долучились до участі у змаганнях.

"Такі турніри передусім є способом соціальної адаптації, фізичної та психологічної реабілітації військовослужбовців, ветеранів російсько-української війни на сході України", - зазначив заступник начальника гарнізону з морально-психологічного забезпечення полковник Юрій Балабан.

фото armyinform.com.ua

фото armyinform.com.ua

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

фото armyinform.com.ua

Головний трофей змагань - перехідний Кубок захисників «Осінній хижак – 2020» здобули спецпризначенці, другою стала команда обласного військкомату, а бронза — у рибалок з полку дистанційно-керованих літальних апаратів.

фото armyinform.com.ua

фото armyinform.com.ua

Переможці отримали дипломи, кубки та сертифікати на придбання рибальських снастей. Окремі призи отримала і жіноча команда «Веселі дівчата».

Дмитро Мілаш, який спіймав найбільшу щуку, а також усі призери, отримали особисті подарунки від АрміяInform.

Також священник ПЦУ отець Олег на березі водойми освятив пам’ятний знак, присвячений полеглим захисникам України, який встановили представники ГО «Учасники бойових дій і патріоти України «Грюнвальд».

фото armyinform.com.ua

фото armyinform.com.ua

Всю виловлену рибу, понад 14 кг, відпустили назад у водойму.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Чернівцях увічнили загиблих на Донбасі героїв: "Віддали молоді життя за Україну"

Також портал Знай.uа писав, що Джамала з чоловіком і синами трепетно привітали українців з Днем захисника: "Любити і поважати"

Також портал Знай.uа писав про День захисника і Покрова в Києві - куди сходити на свята 14 жовтня