У своїй другій каденції Олександр Семчишин змінить усіх своїх заступників.

Про це мер Хмельницького розповів журналістам під час пресконференції.

“Серед заступників зміни будуть дуже і дуже суттєві. Більше ніж на половину”, – сказав градоначальник.

Семчишин також зауважив, що нових заступників обиратиме із числа прохідних кандидатів від партії "Команда Семчишина". У загальній кількості, соратники хмельницького мера розраховують зайняти у міськраді не менше 30 мандатів із 42.

У Семчишина запитали, чи отримає представник "Команди Семчишина" посаду секретаря Хмельницької міської ради, той відповів ствердно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

“Право вносити (кандидатуру – НГП, - ред.) на секретаря залишається за мною і, зважаючи на результати, подаватиму представника “Команди Симчишина” і впевнений, що він набере відповідну кількість голосів. Прізвище не скажу, тому що не знаємо персонального складу (кандидатів, котрі будуть обрані – НГП)… От є такий кандидат Віктор Симчишин (рідний брат міського голови – НГП), який у партійному списку займає 42 місце. Але він набрав найбільшу кількість голосів по Хмельницькому серед кандидатів і навіть серед кандидатів на посаду міського голови”, – заявив Семчишин.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що щасливий Садовий кличе львів'ян на другий тур виборів. За словами політика, таке рішення прийняли самі львів'яни у неділю, 25 жовтня.

Також портал Знай.uа писав, що на виборах в Києві перемагають Кличко (50,9%) та "УДАР" (19,7%), - паралельний підрахунок голосів.

Також портал Знай.uа писав про явку українців на виборах-2020: де мешкають найсвідоміші громадяни в країні.