Вчора, 8 листопада в Хмельницькій обласній лікарні помер 64-річний секретар Білогірської селищної громади Володимир Матвієць.

Місцевого фермера разом з сім'єю катували та вимагали гроші.

Про втрату повідомили у Фейсбук-спільноті "За рідну землю – Хмельниччина".

Депутат Білогірської селищної ради Володимир Матвієць, фото з фейсбук
Депутат Білогірської селищної ради Володимир Матвієць, фото з фейсбук

"Перебуваючи у важкому стані, після травм спричинених катуваннями, пішов у вічність аграрій, депутат Білогірської селищної ради, член Всеукраїнської Аграрної Ради, засновник ФГ "Вільний селянин" Матвієць Володимир Петрович.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Це велика, непоправима втрата для всіх - для краю, колег-аграріїв, знайомих, друзів і близьких.

Він був активним місцевим політиком, благодійником, одним із лідерів аграрного руху Білогірщини. Вимагаємо від правоохоронців вжити усіх можливих заходів щодо встановлення винуватих осіб та притягнення їх до кримінальної відповідальності!", - йдеться у повідомленні.

Щирі співчуття та світла пам'ять.

Нагадаємо, ввечері 29 жовтня восьмеро чоловіків у балаклавах через незачинені задні двері проникли у житловий будинок депутата Білогірської селищної ради і, зв’язавши трьох членів сім’ї, вимагали гроші.

Чоловікові невідомі нанесли тілесні ушкодження, використовуючи праску та поливаючи окропом, опікли нижню частину спини; сину – використовуючи молоток, розсікли основу черепа; дружині – забили голову.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у справі про загибель 20-річного десантника на Донбасі з'явився несподіваний поворот: "Можливо, приховали..."

Також портал Знай.uа писав, що похорон Жванецького суворо засекретять: чому не пустять попрощатися з сатириком.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі коронавірус забрав життя ветерана АТО, його рятували всім містом - "Він був справжнім…"