Під Хмельницьким, ввечері, 12 листопада, на повороті до села Скаржинці, сталась страшна аварія.

В аварії загинуло двоє чоловіків. Про це повідомляє видання xm-inside.com.

Відзначається, що посеред траси зіткнулись два автомобілі Skoda Octavia. В одному із автомобілей їхала родина – чоловік, дружина та їх двоє неповнолітніх дітей. Чоловік, 1978 року народження, загинув на місці ДТП, його дружина знаходиться у важкому стані. Діти подружжя суттєвих травм не отримали.

У іншому авто, що зіткнулися у ДТП, загинув чоловік, 1988 року народження. Загиблий був пасажир, а водія терміново госпіталізували до лікарні.

За інформацією сектору комунікації поліції Хмельниччини, із травмами різного ступеня важкості до Хмельницької обласної клінічної лікарні госпіталізовані водій та 36-річна жінка і двоє 6-річних дітей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Причини трагедії встановлюються.

Нагадаємо, у Києві таксист зніс зупинку з людьми. Попередньо, загинуло чотири людини, і ще троє були поранені. Однак, інформація на різних джерелах різна. Потрібно чекати офіційного коментаря поліції.

На місце прибули співробітники правоохоронних органів, які повинні встановити всі подробиці трагедії. Пізніше, виявилося, що машина належить водієві служби таксі Uber.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Києві байкер напав на жінку, розплата була моментальною: "Ну що, як улов? Патрульна поліція, яка приїхала на виклик, врятувала нахабного злодія від обурених перехожих.

Також портал Знай.uа писав, що велосипедисти заповнять смугу громадського транспорту, забагато ДТП. Кабінет Міністрів України дозволив велосипедистам їздити смугою для маршрутних транспортних засобів.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі в реанімації рятують молодого хлопця після жахливої ДТП: "Дружина померла на місці" У молодої пари залишилася 6-річна дочка Настя, яка поки не знає про смерть мами.