Усі речові ринки Хмельницької області не зможуть працювати у вихідні дні через карантин.

Про це у понеділок, 16 листопада, під час брифінгу заявив перший заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Роман Примуш.

Він зазначив, що продовжувати працювати зможуть лише ті підприємці, які торгують групами товарів, дозволеними Кабінетом міністрів України.

1 листопада Кабінет міністрів прийняв рішення про введення з 14 по 30 листопада карантину вихідного дня. Він буде діяти з 00:00 суботи до 00:00 понеділка.

У вихідні дні до обмежень, передбачених в будні, додається заборона на роботу кафе та ресторанів, роботу ТРЦ, інших розважальних закладів, фітнес-центрів і ін. Водночас дозволено працювати продуктовим магазинам, аптекам, ветеринарним аптекам, медичним установам, АЗС.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям