Неабиякий скандал розгорівся в одній з лікарень Хмельницького.

Місцева мешканка викликала швидку, коли її дитині стало зле: температура піднялася до 39,8 градусів, почалися діарея, нудота й блювання, болів живіт. Швидка допомога привезла перелякану маму з крихіткою до міської лікарні, де їх зустрів завідуючий відділенням. Усе, що відбувалося далі, розлюченій жінці довелося знімати на відео та викладати у Facebook.

Так, Ірина Поляк-Петренко на своїй сторінці виклала декілька роликів, у яких розповідає та показує, що сталося. Як виявилося, заввіділенням не призначив дитині жодних аналізів, прощупав живіт і сказав, що допомогти нічим не може, а мамі потрібно їхати до лікарні в Ярмолинцях. Начебто головний лікар заборонила приймати до лікарні дітей, тільки ургентних.

Ірина викликала таксі і повезла хвору дитину додому. Усю дорогу в дівчинки була блювота, переляканий водій навіть пообіцяв бути свідком, що дитині дійсно зле.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зранку жінка знову приїхала до лікарні, де доньці зробили УЗД, з`явилася підозра на апендицит. Так вони і опинилися у хірургічному відділенні. Призначений лікар не назначив маленькій пацієнтці жодного аналізу, а обуреній мамі медперсонал заявив, що ніхто і не повинен нічого робити.

В наступному ролику - дивовижна сцена, як Ірина ловить медиків на зухвалій брехні:

На своїй сторінці жінка продовжує викладати ролики і показувати, що коїться в одній з "найкращих лікарень області".

Нагадаємо, тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже у січні. Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців без масок почнуть штрафувати: Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський підписав закон, що передбачає штрафи за перебування у громадських закладах і транспорті без засобів захисту.