Відома українська співачка Ірина Федишин поділилася новорічним настроєм. Дівчина опублікувала новий знімок на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram разом з дітьми.

Таким чином, повідомляється, що українська співачка Ірина Федишин вже встигла підготуватися до свята святого Миколая разом зі своїми дітьми.

Артистка каже, що це свято з самого раннього дитинства найбажаніший і самий особливий. Тоді, маленька зірка писала листи і чекала постійно подарунки від святого Миколая.

Також, вона почала прикрашати будинок вже разом зі своїми дітьми, через багато років ця традиція збереглася.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У своїх передплатників дівчина запитала, чи встигли вони вже прикрасити свої будинки до майбутніх свят.

Співачка Ірина Федишин зробила кар'єру на сцені, стала мамою і дружиною. Вона регулярно публікує цікаві відео та фото на своїй сторінці в Instagram.

Нагадавши, Знай писав, що Ірина Федишин поділилася рецептом улюбленої страви свого старшого сина. Зірка показала, що може блищати не тільки на сцені, але і на кухні. Цього разу вона приготувала курячі котлети. Співачка виклала покроковий рецепт смачної і корисної страви.

Також Знай повідомляв, що Ірина Федишин вирішила поділитися з передплатниками враженнями від минулого літа. Вона виклала красиву фотографію, на якій вона зображена в літній майці і шортах. Ірина зазначила, що це літо було хорошим для неї та її родини.

Нещодавно Знай передавав, що відома українська співачка Ірина Федишин похвалилася білосніжною посмішкою і пишними принадами. Ірина Федишин порадувала шанувальників свіжим фото, на якому постала радісною і усміхненою. Співачка позувала в наряді пастельних кольорів - світло-бузковій сукні з глибоким декольте і білому піджаку.