Відома українська телеведуча Леся Нікітюк не дає своїм підписникам занудьгувати, і часто ділиться кумедними фото і відео.

Так, на своїй сторінці в Instagram ведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" показала свіжі фото, на яких вона показалася в новорічному образі. У кадрі Леся позує вдома біля святкової ялинки і каміна з іграшками. 33-річна телезірка одягла ефектну коротку сукню чорного кольору, яка вигідно підкреслила декольте і довгі стрункі ноги.

"Шалена Лесяантриця вже нарядила будинок, і сама нарядилася.. сукня тут ні до чого", - жартівливо підписала знімки Никитюк.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк може стати наступною "Холостячкою" після акторки Ксенії Мішиної. Безліч шанувальників просили Лесю взяти участь у другому сезоні, оскільки серце красуні ще вільне.

Нагадавши, раніше Леся Нікітюк показала, як згинається в спортзалі заради участі в "Холостячці".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.

Також портал Знай.uа писав про найзавидніших холостячок України – від Нікітюк і Кароль до Гросу і Могилевської.