Популярна українська інтерв'юєрка, ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча приготувала прихильникам новорічний сюрприз.

На своїй сторінці в Instagram ведуча анончувала святковий марафон та грандіозну вечірку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Протягом всьго року ви просили нас виходити раніше і ми втілюємо ваші бажання 🥰 наше новорічна грандіозна святкова вечірка в студії Світського життя вже цієї суботи о 22:15! Почнемо святковий марафон разом", - написала ведуча.

Раніше знаменитість виставила зворушливе фото, вперше за довгий час показавши своїх батьків - красуню-маму Анну Павлівну і тата Олександра Володимировича. Так, артистка і її найрідніші люди зібралися за столом в одному із заміських комплексів не просто так - сім'я святкує неймовірну річницю, 40-річчя подружнього життя, яке прийнято також іменувати "рубіновим" весіллям.

Нагадаємо, що оголену Тіну Кароль викрили в плагіаті? Колишня Бібера Гомес вже так роздягалася

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк розслабилася у ванній на очах у тисяч: перед цими формами неможливо встояти

Також, "Знай.uа" писав, що Полякова вимазала пухкі губки білою штукою, пікантність зашкалює