У середу, 30 грудня, у Славуті вручили ордер на службову квартиру бойово­му офі­це­ру, майору Во­ло­ди­ми­ру Ти­мо­щу­ку.

Як повідомляє пресслужба Славутського МВК на своїй сторінці у Facebook, ордер на житло кіборгу вручав очільник міста Василь Сидор.

Під час вру­чен­ня мер Славути по­дя­ку­вав ко­мі­са­ру за про­фе­сій­не ви­ко­нан­ня обов’яз­ків та по­ба­жав доб­ро­го здо­ров’я, ми­ру і зла­го­ди, но­вих знач­них звер­шень у спра­ві слу­жін­ня ук­ра­їнсь­ко­му на­ро­до­ві.

Тим часом командування Об’єднаних сил нагородило тих, хто рятує життя наших захисників - військових медиків. До дня створення 66-го військово-медичного госпіталю, який знаходиться у місті Покровськ, командування ООС привітало військових медиків та нагородило їх спеціальними відзнаками і грамотами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, військовий лікар Андрій Бойко встановив світовий рекорд ыз із паверліфтингу

Як повідомляв портал Знай.ua, український герой отримав чотири кулі в спину від бойовиків Путіна і плюнув в обличчя смерті

Також Знай.ua писав, три брати пліч-о-пліч захищають Україну на Донбасі: "На війні стали рідними не лише по крові"