Павло Зібров - відомий український виконавець і цінитель жіночої краси. Він частенько ділиться зі своїми фанатами і передплатниками в соціальній мережі Instagram яскравими фото і відео.

Артист привітав усіх своїх друзів і передплатників з Новим Роком та Різдвом.

Відповідне відео він виставив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зібров побажав усім радості, щастя в кожному будинку, тепла і здоров'я. А також закликав усіх співати пісні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Павло Зібров вирішив допомогти шанувальникам створити новорічний настрій і поділився своєю композицією "Новорічна ніч".

У публікації Павло Зібров розмістив відео зі своїми новорічними сімейними фотографіями на тлі якого грає його композиція "Новорічна ніч".

У підписі до публікації співак висловив сподівання, що його пісня допоможе всім слухачам відчути новорічний настрій, адже він вклав у неї радість і мрії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зібров з родиною потужно привітав українців з Новим роком: "удачі ,щастя і любові"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Божевільний Зібров в жовтій шапці вискочив під сніг і хвацько накрутив вуса: "готовий до свят"

Також «Знай.иа " писав, що Зібров розкрив секрет чарівного "зілля" від похмілля, на Новий Рік знадобиться: "будеш як огірочок"