Мер Хмельницького Олександр Симчишин відмовляється вводити у місті локдаун, який Кабмін постановив розпочати по всій Україні з 8 по 24 січня включно. Проте очільник міста розуміє, що подібні рішення не можуть бути вагомішими за рішення центральної влади.

Про це Семчишин написав у коментарі під Facebook-дописом користувача Олександра Зоряна.

"Цей карантин відверто абсурдний і навіть трохи дурнуватий! Жодних рішень не приймали і не приймаємо. Але органи влади, на яких покладений контроль на будь-які наші рішення або їх відсутність уваги не звертають, бо керуються постановою Кабміну. Ми можемо навіть проголосувати дозвіл їздити п'яними на червоне світло, голосів вистачає. Тільки от це не скасує рішень органів центральної влади, і контролюючі органи в будь-якому випадку складатимуть протоколи", - написав Симчишин.

Facebook, скріншот

Нагадаємо, що Добкін привітав харків'ян з Новим роком і націлився на крісло Кернеса

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни вручили Надалу безцінний подарунок перед Новим роком

Також, "Знай.uа" писав, що Марцінків назвав 5 головних досягнень Франківська у 2020-му