Популярна українська акторка Ольга Сумська має величезну армію шанувальників, з якими охоче ділиться свіжими публікаціями в соціальних мережах.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram зірка привітала українців з Різдвом. За її життям стежать понад 700 тисяч людей і до цього вона вже показувала, як святкує з чоловіком Новий рік у ресторані Гаврона в Карпатах. А зараз написала привітання З Різдвом.

фото: Instagram Ольги Сумської

"ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!🎄Різдво в найкращих українських традиціях в @romantikspahotel !💛💙Друзі,смачної куті!🍚Гарного,святкового настрою,миру,любові,радості кожній родині!❤️З РІЗДВОМ", - написала Сумська.

фото: Instagram Ольги Сумської

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

фото: Instagram Ольги Сумської

фото: Instagram Ольги Сумської

Ольга Сумська відправилася у Яремче, де святкує Різдво зі своїм чоловіком і дочкою, та іншими людьми. Серед них можна помітити ведучих "Сніданку з 1+1" Руслана Сенічкіна та Людмилу Барбір.

фото: Instagram Ольги Сумської

фото: Instagram Ольги Сумської

"Кутя, напевно смачна?", "Дорогі мої, вітаю вас зі святом ❤ 🇧 🇾 А. Г. Лукашенко!", "Христос Народився! Веселого і щасливого Різдва, всіх благ бажаємо і міцного здоров'я", "Ви найчарівніша представниця наших традицій!(пора вже поповнювати колекцію вишиванок вишитих бісером) З Різдвом Христовим!!", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ольга Сумська віддячила одруженого чоловіка, про чоловіка ні слова: "Було незабутньо"

Як повідомляв "Знай.ua", щаслива Сумська затягла чоловіка в Карпати-гори, сніг і скажена романтика

Знай.ua писав, рецепт різдвяної куті з секретним інгредієнтом від Ольги Сумської: "Всього дві ложечки"